HOME BEDRIJF MVO DIENSTEN VESTIGINGEN VACATURE CHAUFFEUR CONTACT DIENSTEN
Vermeer Transport Numansdorp
Adres: Jan van der Heijdenstraat 19 3281NE Numansdorp Tel:(+31)0186 652233 Vestigingen: Numansdorp Lochristi(BE) Contact Algemene-Vervoerscondities CMR condities TLN betalingsvoorwaarden
Complete sierteelt logistiek  Tel: (+31)0186 652233
Onze Diensten.
-Transport diensten: Wij verzorgen allerlei soorten stukgoed transporten. Onze specialisatie is het verzorgen van dagelijkse geconditioneerde lijndiensten voor de sierteelt keten, binnen de gehele Benelux. Zowel collectie als distributie, van één rolcontainer tot meerdere wagenladingen.
-Collectie transport sierteelt: Voor bijna alle regio’s in Nederland en de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen in België, bieden we twee ophaalmomenten per dag aan voor zendingen naar bestemmingen op, of rond alle vestigingen van veiling FloraHolland. Voor de overige regio’s in de Benelux is dit één keer per dag.
-Distributie transport sierteelt: Voor alle regio’s in Nederland en België bieden wij een dagelijkse distributie aan.
-Overslag Lochristi België: In Lochristi bieden wij overslagfaciliteiten aan voor onze klanten. Dit betreft ook het ruilen van alle meest gangbare soorten rolcontainers binnen het sierteelt transport.
-Emballage beheer: Wij kunnen voor onze klanten het beheer verzorgen van alle typen sierteelt- rolcontainers (huren, ruilen en administreren).